Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Togo

Onroerend goed te koop in Togo

Togo is een West-Afrikaans land met uitzicht op de Golf van Guinee. De hoofdstad is Lomé.

 Het grenst in het westen aan Ghana, in het oosten aan Benin, in het noorden aan Burkina Faso

Togo heeft een groeiende vastgoedsector, zelfs als deze nog in ontwikkeling is.

De meerderheid van de kopers die geïnteresseerd zijn in woningen te koop in Togo, zijn Togolese burgers die na jarenlang werken in het buitenland naar huis terugkeren.

Stedelijke ontwikkeling in Lomé en Kpalime, evenals de groei van de mijnsector, bieden kansen voor expats die de mogelijkheid overwegen voor een nieuw leven in Togo en die op zoek zijn naar onroerend goed te koop in Togo.

 

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van onroerend goed te koop in Togo, wordt de situatie in het land verbeterd, in feite is de kwaliteit van de wegen van Togo goed in vergelijking met veel andere Afrikaanse staten, maar de emigranten moeten niet vergeten dat het een ontwikkelingsland is en dat hun verwachtingen over de wegeninfrastructuur van Togo geduldig moeten zijn.

Togo heeft slechts twee luchthavens met asfaltsporen, Niamtougou International Airport en Lome-Tokoin Airport. De tweede, ook bekend als de internationale luchthaven Gnassingbé Eyadéma, waarmee je door heel Afrika kunt reizen, evenals Parijs, Frankrijk.

Wat de veiligheid betreft, is Togo niet aan de top en zijn diefstallen een probleem dat de regering probeert op te lossen.

  •  
    Verhuizen naar Togo: voors en tegens

      Togo, een van de armste landen van het Afrikaanse continent, is ook een van de landen met de laagste kosten ter wereld.   Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning in Togo, moet u zeker onze minigids lezen, compleet met voor- en nadelen.                     Vanuit politi ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 42556

Verkoop Bouwgrond, Togo, Lomé, Notse, Suti Farms Haho

2,286,682.19EUR
Verkoop
Bouwgrond

188000 m²
Ik verkoop een geregistreerd perceel van 45 hectare met alle papieren. het pand ligt op de weg tussen Notse en Kpalime, alles kan op het terrein worde...
Cod. 36955

Verkoop Andere (Grond), Togo, Lomé, Lomé, Eda Oba

137,204.12EUR
Verkoop
Andere (Grond)

400 m²
Op ongeveer 70 meter van de boulevard van generaal Gnassimgbe Eyadema; niet ver van het hotel EDA OBA; is een huis gebouwd en omheind (niet echt moder...
Cod. 27317

Verkoop Kantoor, Togo, Lomé, Lomé, center

Reserved negotiation
Verkoop
Kantoor

35 m²
te koop
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB